Rulouri exterioare

Rulourile exterioare sunt sisteme de umbrire, dar au si rolul de a diminua presiunile si solicitarile intemperiilor in anotimpul rece si nu numai.
Rulourile exterioare din aluminiu comercializate de noi sunt de doua feluri:

Rulouri exterioare suprapuse ce se monteaza numai odata cu fereastra de termopan si necesita un spatiu al lui deasupra ferestrei de maxim 210 mm. Acest tip de rulou exterior are caseta de pvc si se recomanda acoperirea ei pe exterior cu polistirenul ce imbraca fatada casei. Rulourile exterioare suprapuse au lamele din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica
si pot veni in diferite culori imitatie lemn sau din paletarul RAL. Rulourile exterioare suprapuse pot fi dotate cu motor si intrerupator, cu motor si telecomanda sau cu ambele simultan.
Rulourile exterioare aplicate se pot monta si odata cu fereastra dar si dupa.La fel ca si cele suprapuse rulourile aplicate sunt din aluminiu si pot veni in diferite culori imitatie de lemn sau culori din paletarul RAL. Rulourile aplicate pot fi si ele dotate cu motor cu intrerupator sau cu telecomanda. Rulourile aplicate sunt recomandate la ferestrele si usile termopan cu inaltime mica,la ferestrele termopan deja montate.

Rulourile noastre sunt produse numai cu material de la bine cunoscutul furnizor ALUPROF.
Rulourile exterioare atat aplicate cat si suprapuse pot fi prevazute cu plasa de tantari incorporata.
Rulourile exterioare nu sunt antiefractie, ci sisteme de umbrire.
In unele cazuri se pot monta bolturi automate sau mecanice pentru a creste gradul de securitate.